14 March 2011

UMNO MENGIDAM BULU ANWAR???


Geli hati apabila melihat demontrasi yang dilakukan Umno di seluruh negara. Pastinya ada arahan yang meminta demontrasi itu diadakan. Siapa yang arah kita sendiri boleh fikir. Dari awal lagi rakyat Malaysia tahu kes ini bermotif politik. Perjalanan kes ini pun walaupun belum menuju ke penamat satu persatu mula terdedah watak dan dalang terlibat di sebalik kes ini.

Cukup hebat laungan dan sorak pemuda dan wanita Umno yang mengidam pada bulu Dato seri Anwar Ibrahim. Mengapa hanya bulu Anwar yang mereka tergila-gilakan? Macam mana dengan dua DNA asing yang turut ada dalam rektum Saiful? Mengapa hanya satu sahaja yang menarik minat pendakwaraya dan juga Umno yang dilabel lelaki Y?Bagaimana dengan dua DNA yang boleh dilabel Lelaki X dan Z? Boleh jadi juga DNA Ezam Md Nor atau DNA Ibrahim Ali atau siapa sahaja yang berkemungkinan?

Umno tahu DNA itu merupakan tali hayat mereka. Tanpa DNA itu mungkin masa depan Umno gelap dan berhadapan risiko kekalahan teruk dalam pilihanraya umum akan datang. Walaupun Anwar masih mempunyai bukti alibi bersama beberapa individu lain pada dakwaan masa kejadian, penolakan bukti DNA merupakan satu tamparan kepada pendawaraya dan Umno dalam kes ini.

Belum pernah dalam sejarah perundangan dan mana-mana mahkamah dunia tertuduh boleh dipaksa menyerahkan bukti DNA. Menjadi tanggungjawab pendakwaraya untuk membuktikan kes ini bukan pihak pembela dan tertuduh. Akta Keterangan yang didakwa oleh pendakwaraya dan pencacai Umno hanya melibatkan memberi sampel cop jari dan tandatangan sahaja dan bukan bukti DNA. Tak tahu lah mungkin kerana desakan dari Umno, mahakamah Malaysia akan sekali lagi memecahkan rekod dunia.

P/S : Bacaan dewasa sahaja...

4 comments:

Anonymous said...

Lihat betapa dangkalnya puak-puak ni tentang sains bahawa DNA tak perlu diperbaharui. Rekod DNA lama sebenarnya boleh dipakai. Ini amat memalukan kerana gambar dan berita ini terdedah kepada dunia luar!

Anonymous said...

upah rm50 utk buat kerja sarkis.

lembu2 tu bukan tau apa. menyalak macam pelacur takde pelanggan.

pemimpin umno penakut, menyorok belakang makcik2 tua nk m...pus, belakang pelacur, kaki liwat dan perkasa(alat sulit mahathir)

Anonymous said...

kesian tengok makcik makcik tu kena pekuda. genetic anwar boleh di masokan dalam air mani, yang lain tu air mani siapa, tanya pakar.

Anonymous said...

lepas ni boleh la mintak DNA suspuk pembunuh Altantuya.
Lapas ni boleh juga mintak DNA parogol amah Indonesia.
DNA oh DNA hahahahahaha