25 June 2011

KONSPIRASI UMNO/BN DALAM VIDEO SEKS MENUNTUT RAKYAT WAJIB 'BERSIH'KAN MALAYSIA

Skrip yang dirancang dan diulang. Menggunakan fitnah seks untuk menjatuhkan musuh politik. Tanpa mengira halal ataupun haram, tanpa mengira dosa dan pahala tyang penting karier politik musuh perlu dihapuskan.

Itulah kesimpulan paling tepat mengulas isu perbicaraan politik video seks Dato T semalam dan beberapa lagi fitnah yang semakin membudaya dalam negara. Bermula dari zaman Dr. Mahathir dan memuncak pada zaman Dato Seri Najib menjadi Perdana Menteri rakyat perlu bangkit untuk menolak budaya politik kotor ini.

Tidak perlu diulas skrip yang direka serta tidak perlu ditunding siapa yang terlibat. Konspirasi peringkat tertinggi ini bakal menghancur dan membinasakan negara. Tidak ada cara lain rakyat perlu membersihkan budaya politik hina dina ini. Walaupun apa cara dan daya rakyat perlu hadir pada 9 Julai ini untuk membuktikan rakyat Malaysia cinta pada keamanan dan kedamaian. Rakyat Malaysia rindukan keadilan dan keharmonian. Suburkan budaya demokrasi dan tolak ketepi segala konspirasi dan hipokrasi. Selamatkan generasi anak Malaysia daripada terus dilacur dan diperkosa oleh politik sempit sang penguasa!

No comments: