10 July 2011

BUKTI KETUA POLIS NEGARA BERBOHONG!


IGP kata dalam satu kenyataan akhbar semalam Dato Seri Anwar Ibrahim tidak cedera. Polis hanya melepaskan gas pemedih mata di sekitar Pudu tetapi tidak di hotel Hilton tempat pimpinan Pakatan Rakyat berkumpul. Tan sri Ismail Omar kata Anwar cuba membuat provokasi. Baca sini .Hari ini akhbar mereka sendiri yang terkenal dengan sikap penipu dan mengampu pemerintah mengakui bahawa Ismail Omar bercakap bohong! Sumber klik sini

2 comments:

Anonymous said...

ISMAIL OMAR KALAU IA PUN KAMU MENJAGA KEPENTINGAN UMNO, JANGANLAH SANGGUP DIJADIKAN SEPERTI ANJING DAN BERTANGGUNG JAWABLAH APA YANG KAMU LAKUKAN.

SEHEBAT MANAPUN KAMU PUNYAI KUASA, SATU HARI KAMU PASTI AKAN HILANG KUASA, KETIKA ITU KAMU LIHAT SIAPA YANG AKAN MEMPEDULIKAN KAMU, CONTOHNYA APA YANG TELAH BERLAKU KEPA RAHIM NOOR.

JANGAN LAH BERTINDAK MELAMPAU TERHADAP RAKYAT, YAHUDI ISRAEL PUN TIDAK MELAKUKAN NYA KEPADA PENDUDUK PALESTIN SEPERTIMAN YANG KAMU LAKUKAN.

TAK DAPAT DIATAS DUNIA, DI AKHIRAT KAMI TUNTUT HAK KAMI.

Anonymous said...

KPN Ismail Omar ni sebenarnya bukanlah jenis yang bijak dan pintar.Lihat masa dia buat kenyataan pada petang 9hb yang lalu - terketar-ketar,gagap-gagap ada kalanya suara pun tak kedengaran walau pun ada berpuluh mikrofon didepan dia.Bawa pulak seorang mamak untuk kuatkan semangat.Mengikut teman-teman diBukit Aman,bahalol ni tak layak nak jadi KPN.