19 January 2009

MANUSIA YANG BUAT NI SAMA TERUK DENGAN YAHUDI!


Media hari ini melaporkan seorang lagi bayi ditemui dibuang dalam tong sampah.Bayi malang itu ditemui masih hidup di dalam tong sampah oleh seorang pengawal keselamatan di Stesen Transit Aliran Ringan (LRT) Jelatek, di sini awal pagi ini.

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, ACP Jalil Hassan berkata, dalam kejadian pukul 4 pagi itu, pengawal keselamatan berkenaan dikatakan ternampak satu pasangan sedang bergaduh di dalam sebuah kereta di kawasan itu, sebelum pasangan lelaki terlibat membuang objek yang diambil dari but kereta ke dalam tong sampah.

SIAPA ADA KAMBING HITAM?


Perhatian kepada mana-mana pemilik dan penternak kambing hitam, masa nilah peluang yang sangat dinanti-nantikan. Selepas pilihanraya Kuala Terangganu ramai pihak sedang mencari kambing hitam untuk upacara tertentu. Tarikh tutup tawaran ialah sebelum Perhimpunan Agung Umno Mac ini.

ISRAEL MULA MENGAKU KALAH:TERUSKAN DOA DAN TERUSKAN BOIKOT

Israel akhirnya terpaksa melakukan gencatan sementara waktu di bumi Gaza Palestin. Mereka pastinya tak mahu mengaku kalah tetapi hakikatnya itulah yang berlaku.

Kesungguhan dan ketabahan pejuang Hamas Palestin mempertahankan tanah air mereka mula menggerunkan pengganas Yahudi yang sombong dan angkuh. Mereka fikir dengan teknologi senjata mereka yang canggih mereka dapat menewaskan kekentalan dan semangat jihad pejuang Palestin walaupun dengan serba serbi kekurangan dan dikepung dari segenap penjuru.

Ternyata doa, sokongan dan bantuan daripada umat Islam seluruh dunia telah menguatkan keazaman pejuang Palestin.

Semoga kita semua terus dan tidak henti berdoa untuk kesejahteraan saudara kita di Palestin agar yahudi rejim zionis akan mendapat pembalasan yang setimpal dari Allah SWT.

Dalam masa yang sama Boikot barangan Amerika perlu diteruskan selagi hayat dikandung badan. Pengganas yahudi perlu diajar dan dilenyapkan agar tidak sewenag-wenangnyan memperlekehkan umat Islam di seluruh dunia