27 September 2009

KERAJAAN 1 MALAYSIA 'HALALKAN' KONSERT KERANA BEYONCE MENUTUP AURAT?

Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Seri Dr Rais Yatim berkata tidak ada sebab untuk menghalang penyanyi terkenal dari Amerika Syarikat, Beyonce mengadakan persembahan di negara ini.

Menurut beliau lagi "Sekiranya beliau menunjukkan aurat dan sengaja melanggar peraturan yang dikenakan pihak berkuasa maka beliau tidak dibenarkan," katanya kepada pemberita selepas menganjurkan majlis rumah terbuka beliau malam tadi.

Maknanya konsert Beyonce 25 Oktober ini dibenarkan oleh kerajaan 1Malaysia kerana kejayaan kerajaan Umno@BN mentarbiyyah Beyonce menutup aurat seperti di bawah ni????

Mungkin juga Beyonce berpakaian sopan menutup aurat seperti ini????
Inilah contoh pemimpin Umno yang tak faham atau memang jahil bab aurat seperti yang dituntut dalam Islam. Maka tak peliklah kalau isteri Rais Yatim boleh berpakaian menutup aurat seperti ini...
Kepada mufti dan kadi serta ustaz yang ada dalam Umno tolong beritahu pada pemimpin Umno bab aurat dalam Islam sebelum mendakwa Umno parti Islam.Budak PASTI yang umur 5 dan 6 tahun pun reti bab aurat Kalau bab aurat pun tak faham macam mana nak dakwa Umno parti Islam?