10 May 2010

SAIFUL MULA 'KEPANASAN' DI MAHKAMAH HARI INI...


Perbicaraan Kes Liwat 2 hari ini semakin hangat dan menarik apabila yang mendakwa diliwat Saiful Bukhari Azlan disoal balas oleh pihak pembelaan diketuai Peguam Karpal Singh. Antara pendedahan yang berlaku di mahkamah hari ini ialah saiful mengaku mengadakan pertemuaan dengan Perdana Menteri Dato Seri Najib dan isterinya Datin Rosmah Mansor empat hari sebelum laporan polis dibuat.

Sebelum ini, Najib mengatakan Saiful berjumpa dengannya atas urusan memohon biasiswa walaupun Saiful telah disahkan gagal dalam pengajiannya di sebuah IPTS.

Selain itu juga, Saiful yang cuba menampilkan dirinya sebagai muslim yang baik 'kantoi' apabila mengakui apabila disoal oleh Karpal Singh yang bukan beragama Islam bahawa dia bersembahyang tanpa mandi wajib selepas diliwat kerana berada dalam keadaan 'darurat'.

Saiful juga menjelaskan di mahkamah bahawa dia tidak menyedari kecederaan di belakang d _ _ _ r nya walaupun dalam laporan perubatan yang mengatakan punca kesakitan d _ _ _ r nya kerana kemasukan objek plastik. Saiful mengatakan mungkin doktor berkenaan telah berbohong dalam laporan perubatan itu. Saiful mengatakan sewaktu diliwat minyak pelincir digunakan.

Lu pikir le sendiri...............