01 April 2011

RAHIM TAMBY CHIK AKAN TERLEPAS KERANA VIDEO LUCAH TULEN?


Bukan nak suruh sesiapa beli video lucah, nauzubillah. Video lucah sama ada tulen atau palsu ia tetap haram. Sama ada pelakon filem, pembuat filem, orang yang menjual, menyimpan atau menayangkan filem itu tetap salah sama ada menurut undang-undang dunia apa lagi dalam ajaran Islam.

Walau bagaimanapun, kecenderungan pihak berkuasa di Malaysia sekarang dalam isu video lucah lebih berminat sama ada video itu tulen atau palsu. Orang yang menayangkan dan menyebarkan video lucah masih bebas berkeliaran. Kalau polis tak tahu di mana rumah Rahim Tamby Chik saya boleh tolong tunjukkan!

Berbalik pada isu video lucah sebelum ini, saya cuma nak tanya jika video lucah itu palsu adakah ia tidak menjadi kesalahan? Kalau macam tu maka kalau ada juga yang nak beli, tayang atau buat video lucah pastikan ia tulen dan bukannya palsu! Kalau video itu palsu mungkin anda akan disumbat ke Sungai Buloh. Sebaliknya jika video itu tulen anda bernasib baik dari dikenakan apa-apa tindakan. Mungkin sebagai ganjarannya anda mungkin dapat penginapan percuma 3 hari 2 malam di Carcosa Seri Negara! Sumber baca sini