26 March 2011

SIAPA PERCAYA UMNO TAK TERLIBAT DALAM FITNAH VIDEO SEKS ANWAR?

Pada peringkat awal penerbitan Video Seks Fitnah yang melibatkan Dato Seri Anwar Ibrahim, pemimpin Umno seperti bersorak dan bertepuk tangan dalam soal ini. Maka keluar kenyataan daripada beberapa orang Menteri dalam Umno yang menambah perisa dengan memburukkan Anwar.

Nada mereka hampir serupa... Maka sekali lagi berlaku demontrasi di merata tempat di negara ini. Akhbar dan media milik Umno seperti Utusan dan TV3 bergegar-gegar memburukkan Anwar. Anwar dimalu dan diaibkan sedemikian rupa untuk menggambarkan betapa tidak bermoralnya Anwar. Ada yang yang kata ada 18 video lucah, ada yang minta Anwar serah pasport, ada yang kata 110% betul dan tidak kurang juga yang mendesak Anwar meletak jawatan.

Setelah menyerang Anwar dari pelbagai sudut dan dakwaan tak masuk akal tiba-tiba Umno kata mereka tak terlibat! Siapa yang nak percaya? Bermula dari awal sehingga hari ini jelas menunjukkan bahawa Umno dan pemimpin mereka menjadi dalang dalam fitnah video seks ini. Umno seolah-olah cuba cuci tangan apabila isu ini menjadi senjata makan tuan.

Jika tidak berlaku pembongkaran berserta bukti dan saksi saya yakin Umno terus akan menjaja dan menokok tambah untuk memburukkan Anwar. Umno ternyata cukup tertekan dengan isu ini sehingga memaksa Dato Seri Najib semalam menafikan Umno terlibat. Umno kena bertanggungjawab 110% atas tangan dan perbuatan jijik mereka selama ini. Tunggu sahaja hukuman rakyat pada pilihanraya Negeri Sarawak dan pilihanraya umum akan datang. Terima kasih dan tahniah kepada penerbit dan produser video lucah dalam Umno yang terlibat menjayakan video seks ini. Harap-harap filem ini akan menjadi Box Office memecahkan rekod pecah panggung Rahim Tamby Chik dan Chua Soi Lek!