24 June 2011

RAHIM TAMBY CHIK AKAN DILANTIK PEGAWAI PENCEGAH MAKSIAT MELAKA?


Siapa tak kenal Rahim Tamby Chik....Kewarakannya 'mentarbiyyah' seorang gadis bawah umur satu ketika dahulu cukup menggemparkan. Orang lain tak mampu nak 'tarbiyyah' budak tu kecuali Rahim Tamby Chik.

Setelah lama menyepi kerana 'beruzlah' dan sibuk menghasilkan video-video 'ceramah agama' kini Rahim Tamby Chik muncul untuk 'mengharumkan' nama Melaka dengan berbangga berjaya mendedahkan maksiat....sumber klik sini

Maka atas kejayaannya mencegah maksiat itu saya mencadangkan Dato Seri Muhd. Ali Rustam selaku Pengerusi Majlis Agama Islam Melaka ( MAIM) melantik Rahim Tamby Chik sebagai pegawai pencegah maksiat. Lagi pun rumahnya dengan MAIM tak sampai 1 kilometer. Kalau tak pun lantik jadi Imam Masjid Negeri Melaka atau Mudir Sekolah Mengandung....Tahniah Rahim Tamby Chik!!!

TAYANG VIDEO LUCAH : DRIVER BAS DIPENJARA 3 TAHUN...RAHIM TAMBY CHIK AND THE GANG KENA DENDA JE...


Bangga melakukan maksiat dan dosa besar...

Kesalahan yang sama tetapi hukuman berbeza. Rahim Tamby Chik yang menjadi dalang cuma didenda RM 1000 sama macam denda buang sampah merata-rata. Sumber klik sini . Video tersebut kini tersebar seluruh negara sehingga budak sekolah tadika Kemas pun dah ada yang tonton.

Manakala pemandu bas ekspres di Melaka yang menayangkan video lucah di dalam bas kepada seorang penumpangnya awal bulan ini kini meringkuk di penjara selama tiga tahun. Sumber klik sini. Kenapa Rahim Tamby Chik dan kuncu-kuncunya seolah-olah mendapat layanan istimewa?

DEMONTRASI MENYOKONG VIDEO LUCAH,...BUKAN DI AMERIKA TETAPI DI MALAYSIA!

Hari ini bertempat di kompleks Mahkamah Jalan Duta geng songkok tiga jengkal membuat demontrasi menyokong Dato T. Saya menghormati hak mereka untuk berhimpun dan berdemontrasi seperti termaktub dalam pelembagaan. Cuma yang menghairankan mereka berhimpun menyokong Dato T yang dituduh menayang video lucah. Adakah dengan menyokong orang video lucah yang dikatakan sebagai menyelamatkan negara? Adakah dengan menyokong budaya lucah layak digelar sebagai pejuang kebenaran ala geng songkok tiga jengkal?

Demontrasi itu berlangsung secara aman tanpa ada water canon dan gas pemedih mata. Kita tunggu bagaimana adakah layanan serupa akan diberikan polis kepada demontrasi Pemuda Pas di hadapan Utusan Malaysia hari ini.

Jika layanan terhadap demontrasi terhadap 'benda kotor' hari ini dibenarkan oleh polis bagaimana pula layanan polis kepada demontrasi 9 Julai 2011 menyokong benda 'Bersih"? Kalau polis halang dan buat provokasi confirm demokrasi pilihanraya di Malaysia menyokong perkara jijik dan kotor!