26 April 2011

ANWAR ADA SEHELAI JE BULU?

Maaf....agak lucah sedikit. Tetapi siapa pemimpin Umno/BN peduli.Hari ini sekali lagi cerita-cerita lucah tersiar dalam muka depan media pengampu yang diedar percuma di sekolah rendah dan menengah. Maka bertambahlah pengetahuan budak-budak sekolah tentang DNA, bulu dan cerita-cerita yang meloyakan.

Maka usah terkejut bila Sekolah Murid Mengandung di Melaka, kemasukan berebut-rebut sampai tak cukup tempat.Usaha mengeluh bila kes rogol dan zina makin menjadi-jadi.

Berbalik pada topik, seperti dijangka DNA Lelaki Y hari ini didedahkan kononnya milik Dato Seri Anwar Ibrahim. Beberapa persoalan masih belum dijawab sehingga hari ini:

1. Mengapa Doktor Pusrawi yang pertama ditemui Saiful yang mengesahkan budak pembancuh kopi ini tidak diliwat gagal dibawa ke mahkamah sehingga hari ini?

2. Jika tuala, berus gigi dan botol air mineral didakwa digunakak DSAI dalam lokap tiada bukti yang menunjukkan DSAI menggunakan peralatan tersebut? Adakah CCTV dalam lokap rosak atau sengaja dirosakkan?

3. Sehingga hari ini pendakwa masih gagal membuktikan Saiful dan DSAI berada di dalam unit kondominium yang sama kejadian liwat didakwa berlaku. Pendakwa hanya menunjukkan CCTV di lif dan juga bahagian pintu masuk sahaja. Bagaimana dengan saksi dan alibi bahawa DSAI berada dengan beberapa individu sedang bermeyuarat pada waktu kejadian?

4. Mengapa hanya bulu DSAI ditemui di kondominium tempat di dakwa berlaku liwat? Adakah Saiful tidak berbulu? Mengapa hanya sehelai je bulu DSAI ditemui? Adakah DSAI hanya mempunyai sehelai je bulu??????? Budak sekolah pun boleh fikir....