14 July 2011

ADNAN YAAKOB NAK BUAT AKAUN FACE BOOK 3 JUTA SOKONG PM

Menteri Besar Pahang, Dato Adnan Yaakob hari ini di sini berkata, beliau pun boleh buka akaun Face Book untuk menghimpunkan tiga juta penyokong Umno / BN sebagai maklum balas kepada sebuah akaun Face book yang menuntut PM meletak jawatan. Klik sini.

Jangan cakap je...buatlah. Selama ini pemimpin Umno / BN hanya pandai berkokok dari dalam reban je. Apabila Bersih nak berhimpun, Pemuda Umno cabar nak lawan habis-habisan sanggup bertembung dan tak gentar dengan himpunan Bersih. Kesudahannya hanya kira-kira 300 je yang hadir itu pun termasuk mat bangla - mat bangla yang kerja kilang papan yang memakai baju Patriot.

Cakap bergegar-gegar, nak kumpul ahli persatuan silat lah akhirnya hanya berani bersilat depan TV. Perkasa (m) yang beria-ia suruh orang cina simpan stok makanan hanya berani berkumpul mengadap TV di restoran di Tasik Titiwangsa pada 9 Julai lalu sambil minum Lycee Kang suam.

Saya nak tunggu berapa juta ahli dan penyokong Umno dari JKKKKK sampai ke pemimpin atasan Umno/BN yang memiliki akaun FB untuk menyokong PM.Dengar cerita ada pengerusi JKKKKK nak buka komputer pun tak reti!

OHHH...INILAH YANG DIMAKSUDKAN PERMATA NEGARASebelum ini riuh satu Malaysia tentang Permata Negara. Ramai yang tak tahu dan keliru. Ramai juga yang mengeluh gara-gara Permata Negara. Bagi yang nak tahu lebih lanjut apakah sebenarnya Permata Negara klik sini dan juga klik di sini. Ini lah baru dinamakan rakyat didahulukan....