27 July 2010

SI DAHI HITAM TERLIBAT DALAM ZINA?Inilah gambar yang menjadi penghias muka depan akhbar pengampu dan penipu apabila perbicaraan Kes Liwat 2 Dato seri Anwar Ibrahim bersambung tak lama dulu. Saiful digambarkan sebagai seorang yang kuat beribadat sehingga dahinya lebam-lebam. Ada seorang kawan saya yang menjadi penyokong kuat Umno dulu kini selamanya pernah berkata, tak mungkin saiful cakap bohong, engkau tengok dahinya hitam kuat sujud.

Saya tak menjawab, malas nak layan buang masa dan tenaga. Dalam hati saya kata benggali jual kacang putih dahinya lagi hitam dari si Saiful.

Hari ini kisah si dahi hitam keluar lagi. Kali ini dakwaan skandal seks (berzina le tu ) dengan salah seorang pendakwaraya kes ini iaitu Farah Azlina Latif. Isu ini mula-mula disiarkan dalam Malaysia Today. Peguam DSAI, Sivararasiah memberitahu wartawan bahawa mereka mempunyai maklumat berhubung dengan dakwaan itu.

Tak pasal-pasal, Farah Azlina Latif hari digugurkan dari pasukan pendakwaan. Apa makna tu?

Boleh tahan juga selera si Saiful ni.....

( Gambar ini sekadar hiasan sahaja....)

5 comments:

Anonymous said...

dia dh buat banyak dosa fitnah..agaknya sembahyang taubat tiap2 mlm..mintak ampun ngan Allah..sbb tu dahi lebam..

Anonymous said...

kalau ikut fahaman gua tanda hitam dahi itu bukan kuat ibadat (sujud) pada tuhan tapi imannya sudah terbakar. tanda itu sudah jadi fitnah. pada sisi allah taqwa itu pada hati bukan pada dahi. taqwa pada tuhan tersembunyi atau rahsia, hanya ALLAH saja yang tahu.

sedangbelajar said...

mana nak cari gambar saiful sedang solat aa...kalau boleh nak suruh tangkap gambar waktu sujud tu...sampai hitam dahi dia buat macamana...

Anonymous said...

dulu depa kata RPK suka buat fitnah...la ni tengok apa dah jadi...lepas satu satu cerita yg dia
bagi tau kat kita dah jadi kenyataan...

Anonymous said...

byk perjuangkan islam tu bagus....tapi banyak kes melibatkan pembangkang semua peguamnya adalah bukan Islam.
Kenapa agaknya? Mungkin sebab bukan Islam boleh menipu....
sy mencadangkan blog ni menceritakan lebih byk tentang kejayaan pembangkang dalam mentadbir negeri yang diperintah.