08 April 2011

BERITA BODOH DARI UTUSAN MALAYSIA

Memang tak ada kualiti dan membodohkan diri sendiri! Itulah ayat yang paling sesuai untuk berita terbaru Utusan Malaysia. Seolah-olah orang yang kemaruk dan hilang akal serta kontang idea apabila menulis berita mempertikaikan Dato Seri Anwar Ibrahim bersenam semasa dalam penjara walaupun mengalami sakit belakang.

Hal ini berlaku apabila Datin Seri Dr Wan Azizah secara tegas menafikan bahawa individu dalam video lucah adalah suaminya kerana tubuh suaminya lebih tegap berbanding lelaki di dalam video yang berperut boroi dan agak gempal. apabila berkata demikian, Dato Seri Nazri Aziz berkata bahawa Wan Azizah tak layak untuk berkata tentang suaminya. Kalau macam tu, adakah isteri Nazri Aziz lebih mengenali bentuk dan tubuh badan Anwar? Apalah cerdik sangat menteri ni...

Berbalik pada cerita tadi, orang sakit belakang le kena bersenam untuk memulihkan kesihatan badan..bukannya duduk terbaring tanpa berusaha dan berikhtiar macam orang yang telah koma! Itu pun payah nak fikir ke? Sumber berita klik sini

3 comments:

Anonymous said...

hoiii menteri bahalol walikol kalau nak bersenam tak yah nak tunggu org sihat jer org sakit, org cacat pun boleh bersenam, tu satu amalan yg sihat. bukan macam engkau malas bersenam perut dah membuncit mcm 3 mat boroi tu.

Ni satu lagi kalau bukan isteri yg lebih mengenali suami siapa lagi... kalau hang kata rosmah Mansor mungkin diterima akai gak sbb sejarah dia dulu2 pernah menyerah tubuh pada beberapa lelaki hidung belang..... atau bini hang pernah ditiduri Anwar boleh la bini hang kenal susuk tubu dan susuk butuh si Anwar tu.

Bangang punya menteri!!!!!!!!!!

Amuraria said...

BILA MENTERI BANGANG DAN AKHBAR KERTAS TANDAS BEBAL !

Anonymous said...

menteri tak ingat ALLAH
menteri ingat UMNO je..

ingat ALLAH = Beriman

ingat UMNO=sex+fitnah+sex+rasuah+arak